NJOI tatsugan.ru

03-9543 8100, 03-9543 3838 is the Contact Phone Number of NJOI. (See More Contact Numbers Below).We have briefly described NJOI with all contact information. Get more customer service numbers of NJOI. Post issue for any problem with NJOI. if you find NJOI customer service number wrong, then please tell us in comments of NJOI.

NJOI is a leading provider of satellite television services in the country that operated by Astro Malaysia Holdings Berhad, a media entertainment company. NJOI is also the country's first subscription-free digital television service provider. Astro Malaysia Holdings Berhad mainly comprises in four business segments including Pay-Television, Radio, Publications and Digital Media.

Valuable Contacting Details of NJOI


  • Contact Number for Technical Issues / General Inquiries
    Phone Number: 03-9543 8100
  • Contact Number for To Get Njoi
    Phone Number:
  • Contact Number For NIROZCOMM
    Phone Number: 603-3080 1086
  • Additional Contact Number for General Support
    Phone Number: 03-9543 3838


The company serves more than 3.5 million subscribers including Malaysian TV residential customers. Astro has over 170 television channels with the nearly 37 HD TV channels that is delivered through IPTV, Direct-To-Home satellite television and OTT platforms. In addition, the company also provides many services like HD, 3D, PVR, VOD and IPTV under the two brands including Astro B.yond and Astro On-The-Go.

NJOI Programmes and Channels


NJOI satellite TV service was released in the year 2011 by Astro Malaysia Holdings Berhad with the Aim to provide affordable and high-quality satellite TV services for Malaysian citizens. NJOI provides 20 radio and 22 television channels to the customers across the country. The company's NJOI Radio channel has become the country's highest rated radio station with over 13 million weekly listeners.

The NJOI radio is available on both terrestrial and digital channels. NJOI also offers prepaid satellite television service to their subscribers across the country. NJOI prepaid satellite television service also allows the subscribers to access additional content on top of the existing 44 TV and radio channels.

NJOI Customer Service Network and Dealers


NJOI provides its services across the Malaysia through a large network of dealers, distributors and branches. Apart from this, NJOI has various customer service centers located in different cities and regions. For all other information including NJOI customer support, contact details and service centers, kindly log on to the official website of the company: astro.com.my

NJOI Address Detail


NJOI address is Kuala Lumpur, Malasyia.

NJOI Customer Service Phone Numbers


The Customer Service Phone Number of NJOI is 03-9543 8100, 03-9543 3838 (touch to call)

If the contact information is incorrect, please let us know HERE




Your Complaint, Suggestion, Complication, Review To NJOI

Message
Your Name
Email Address
Your Photo
(Optional)
Screenshot
(Optional)
Gender
Male
Female
Image Text
Customer care captcha

NJOI Customer Service Phone Number Complaints and Reviews

Customer service phone male
Mr. Hafiz Ahmad TellsNov 20, 2016

Hai NJOI

Tujuan sy menulis message ini adalah untuk membuat komplain terhadap mutu service anda. Sy melanggan astro NJOI dgn kadar rm300++ utk seumur hidup. Tetapi tidak smpai berapa bulan anda telah memotong astro sy. Kemudian sy cuba utk call customer service tetapi sangat sukar utk dihubungi dan utk bercakap dgn pihak customer service memang jauh sekali. Sy rasa pihak astro perlu segera perbetulkan perkara ini. Service astro NJOI sangat-sangat teruk. Terima kasih.

Customer service phone male
Mr. Miar Gazali Bin Amran TellsNov 17, 2016

Terdapat perkataan:
Kami memohon maaf atas gangguan perkhidmatan. Untuk menyambung perkhidmatan, sila SMS
Astro RCO 0154 0108 8032
dan hantar ke 66688

saya telah SMS sebanyak two kali
tapi x faham apa yang di nyatakan.

Customer service phone male
Mr. Sayed TellsNov 10, 2016

Saya dapat call pada 2. 11. 16 dari NJOI service utk tambah siaran sehingga 60 siaran dan valid untuk 90 hari. Kena bayar RM 60. 37 dan sambungan katanye dalam masa three ke four hari. Tp ini dah masuk minggu kedua namun xde ape penambahan pada siaran NJOI.

Customer service phone male
Mr. Hamssa TellsNov 09, 2016

Selamat malam, to customer servis kenapa sya call banyak Kali tapi tidak ada yang jawab samapai kredit pun habis?sya mahu complaint kenapa saluran chanel NJOI sya tidak ada signal. Suda brapa hari tapi masih tidak brfungsi. Tlg take note.

Customer service phone female
Ms. Rohaidah Mat TellsNov 08, 2016

SAYA TELAH KE PEJ ASTRO AUTOCITY JURU 21. 10. 2016 UNTUK PEMBATALAN PAKEJ ASTRO BAGI PELANGGAN NJOI DAN MOHON PENYAMBUNGAN SEMULA KE SALURAN NJOI. BAYARAN TERAKHIR TELAH DIBUAT PADA 22. 11. 2016 SEBANYAK RM 39. 15. JANJI PEMASANGAN SEMULA 5. 11. 2016 TAPI SAMPAI 8. 11. 2016 BELUM ADA SIARAN. 7. 11. 2016 PERGI SEMULA KE ASTRO AUTOCITY JAWAPAN YANG SAMA DALAM PROSES PEMASANGAN. 8. 11. 2016 HUBUNGI PUSAT ADUAN NJOI LAPORAN BARU DITERIMA PADA 7. 11. 2016. BERMAKNA TIADA SEBARANG TINDAKAN DARI 21. 10. 2016. SEPATUTMNYA SIARAN SUDAH BOLEH TENGOK PADA 5. 11. 2016.

Customer service phone male
Mr. Firdaus TellsNov 06, 2016

Boleh komplen jela tindakan hampeh. Orang teknikal mana telefon tak pernah nk angkat. Habis kredit orang ja. Smua nk makan duit ja service hampeh. Bila dah topup nak langgan chanel punya payah dah SMS kat 33888 tehegeh2 nak balas.

Customer service phone male
Mr. Mohd Firdaus Bin Idris TellsNov 06, 2016

I call costomer service, but no one person answer my call. Only waste my credit phone time. Very useless. It also dificult when i want to subcribe a chanel the mesagge reply so slow. Hope iNJOI take note. Please do not waste my credit and my time again.

Customer service phone male
Mr. M.basrul Asri Bin Bakri TellsNov 04, 2016

Makluman sy ada buat pendftaran NJOI pd 27. 10. 16, kemudian selepas one minggu tiada pemasangan pendaftaran semula telah dibuat pd 02. 11. 16, tp sehinga kini pemasangan NJOI masih belum pasang drumah sy, jd sy nk tahu bila sy boleh dpt utk pemasangan NJOI d rumah sy.

Customer service phone male
Mr. Zakariya Saad TellsNov 02, 2016

My NJOI cannot cannot function nearly one month, it ask for send SMS to 66688 with code 'astro rco . But replied said, my request is unsuccessful, astro smart card number provided is invalid. Please try again. I try agaian and again, but result still same. How to solve the problem, . As i know, many NJOI users facing these same problems again and again. .

Customer service phone female
Ms. Zarina Bt Ralip TellsOct 27, 2016

Salam sejahtera, Saya Zarina Bt Ralip penguna NJOI, No kad ingin memaklumkan yang saluran NJOI di rumah saya tidak ada siaran, Yang terpapar hanya siaran tergandala sebentar. Harap dapat bantuan dari pehak NJOI dengn segera.

Customer service phone male
Mr. mohd zaimi TellsOct 23, 2016

Salam. Saya Mohd Zaimi penguna astro NJOI. Nak tanya decoder yang rosak terkena aliran kilat apa masih boleh di baiki atau tukar yang baru? kalau boleh di baiki atau perlu di tukar dimana perlu saya bawa decoder yang rosak? tolong bagi jawapan dan balasan. No fone saya 0195351394. Jasa dan baik pihak anda kami hargai.

Customer service phone male
Mr. Mohd Zaimi TellsOct 23, 2016

Salam. Saya Mohd Zaimi berasal dari sandakan sabah. Saya penguna astro NJOI. Saya nak adu sikit ttg decoder saya. Decoder saya rosak terkena litar kilat. Tv dan decoder saya rosak. Soalan saya decoder yg rosak dapat di perbaiki LG ke atau tukar yg baru? sekiranya masih boleh di baiki decoder yg rosak di mana tmpt pembaikan decoder tu?.

Customer service phone male
Mr. Nor Shilahwati TellsOct 18, 2016

Saya ingin memaklumkan saluran NJOI di rumah saya tiada siaran. Sudah tiga hari berlalu. NJOI di pasang atas nama suami saya Nizam Bin Mis. Mohon pihak NJOI ambil tindakan segera. Sila hubungi saya secepat mungkin 019-2432411.

Customer service phone male
Mr. Ahmad Fashiry Bin Abu Hanifah TellsOct 17, 2016

Hello astro NJOI,
sudah sekian lama saya call technical tetapi masih tidak ada jawapan, sila selesaikan masalah saya ini secepat mungkin

0110 5012 9324.

Customer service phone female
Ms. Hajar Binti Sahibon TellsOct 13, 2016

Selamat Pagi dan Salam Sejahtera,

Dukacita dimaklumkan Siaran NJOI di rumah saya terganggu sejak three hari lepas dimana saya langsung tidak mendapat akses untuk sebarang saluran/channel. Saya telah cuba menghubungi Talian Careline tetapi tidak berjawab. No. SmartKad :

Mohon tindakan segera daripada pihak tuan/puan. No. HP : 012-5661088.

Customer service phone male
Mr. Azmi TellsOct 08, 2016

Saya telah menelefon NJOI tetapi mesin yg jawab. Masalah saya ialah terpapar di screen service tergendala sebentar. Bukan sebentar tapi sudah dua hari tak boleh tengok NJOI. Pihak NJOI tolong ambil tindakan segera
tel saya 0194457429. Tq.

Customer service phone male
Mr. Vincent TellsSep 22, 2016

Just now i receive a call from NJOI telling me that my NJOI channel will compulsory upgrade for testing one month and i need to pay for RM57. I already told them i no need that, but they insist doing this for me and hang up my phone. May i know what kind of service is this?.

Customer service phone male
Mr. Nizam TellsSep 09, 2016

Sick calling this NJOI Customer Service Phone Number. Call waiting for more than ten minutes each time when make a call? Not to mention that I've called these number several times with no response at all? So please tell me how to get in touch with you all people?.

Customer service phone female
Ms. Nazilah Bte Harim TellsSep 02, 2016

I got free channel on August like OK and tayangan hebat. How can i get again that channel, i can pay it. I used NJOI and i hope i can get my favourite channel.

Customer service phone female
Ms. Junainah TellsSep 02, 2016

Hi, saya Junainah . Sy nak tanya berkenaan tentang NJOI yg d pasang di rumah sy. NJOI d pasang di bawah nama suami Hairudin bin Jemain. Kenapa tidak dapat d tonton? Ada note (ada gangguan sila hubungi.)kat dalam bila nak tekan channel lain. Call saya secepat mungkin 0209749.

Customer service phone female
Ms. Nur Nazirah Bt Johari TellsAug 24, 2016

Saya Nazirah. Saya hendak buat complaint mengenai astro NJOI saya. Sejak 22 ogos lalu siaran astro NJOI telah disekat dan alasan disekat adalah tidak membuat pembayaran bil. Saya sudah menelefon customer service NJOI sebanyak two kali dah pihak astro menjelaskan kepada saya bahawa astro NJOI saya telah ditukarkan kepada astro bayar sedangkan saya tidak pernah menghubungi pihak astro dan saya juga tidak pernah menerima panggilan dari pihak astro untuk membuat tukaran astro NJOI saya. Saya harap pihak astro segera menyelesaikan masalah saya kerana sudah two kali saya menghubungi pihak customer service NJOI namun sehingga hari ini pihak astro masih mengenepikan aduan saya. Saya sertakan nombor telefon ibu saya dan nombor telefon saya untuk pihak astro mudah menghubungi saya bagi menyelesaikan masalah ini. 0561324.

Customer service phone female
Ms. Norzawani Wahidah TellsAug 23, 2016

Hi, I already join the NJOI package which I need to pay RM 60 per month. The bill was send through SMS. My question is, where can I pay for the bill? What I need to bring during the payment?.

Customer service phone female
Ms. Chee Sing Yee TellsAug 17, 2016

Hello, received call from NJOI customer service and said there have a promotion which FREE certain channels to me for three months for trial. But yesterday 16/8/16 received SMS and call from customer service and said that i need to pay money for it. I feel unsatisfied because didn't explained while asking me to join this package and immediately request to cancel this package. But your customer service person in charge told need time for investigate first before cancel the package. I will NOT pay any money to the package and please help me to cancel the promotion channel to me immediately. TQ.

Customer service phone male
Mr. Anir Bah Minor TellsAug 15, 2016

Hallo saya nak complain berkenaan Contractor nama SKY LOI, dia yang pasang NJOI di rumah saya tempoh hari, tapi dia pasang piring NJOI tersebut dekat tempat yang salah, sehingga menimbulkan ketidakselesaan jiran saya, jiran saya meminta untuk saya mengubah kedudukan piring tersebut, sehubungan dengan itu saya sudah menghubungi SKY LOI dan meminta dia untuk mengubah kedudukan piring tersebut, SKY LOI telah memberitahu saya beberapa kali untuk datang pada hari dan waktu sekian2 tapi sehingga hari ini dia tidak pernah datang. Mohon dipanjangkan complaint saya ni, kenapa Astro menggunakan contractor yang tak mahu bertanggung jawab atas kesilapan mereka?

Terima Kasih. Anir Bah Minor .

Customer service phone male
Mr. Sidek TellsAug 07, 2016

Request to activated NJOI card. Problem service interruption. one week already, i think this line problem, but in screen, error service interruption. Hope astro can settle this matter. Anything can inform me. Help me. Regards
Sidek .

Customer service phone female
Ms. Nora Bt Abdul Latiff TellsAug 05, 2016

Minta teknikal astro NJOI pasangkan semula piring astro dan buat sambungan semula siaran NJOI no kad 0110 7648 7989 dan no tel hp /012-6923095.

Customer service phone female
Ms. Khoo Xiao Hui TellsJul 20, 2016

Hi. Astro. My astro recorder has some problem because recently the recorder will suddenly restart automatically and also suddenly stopped itself during my family watched the television. So. Can you help me solve the problem?I call to astro, but nobody pick up the phone. Is it still the same number for technical support?.

Customer service phone male
Mr. Alvin Wong TellsJul 15, 2016

I want to ask why my decoder suddenly black out the adaptor is functioning, but the decoder such like can not connected the electric how can I get to solves this problem and I this few days I kept called 03-95438100 and 03-95433838 for many times to get helping solve my problem, but nobody answer my phone I felt disappointed to your services, can you reply me ASAP as you can, I'm tired and disappointed of you call the service hotline.

Customer service phone female
Ms. Betty See TellsJul 14, 2016

Why do I hav to pay rm 42. 35 instead of Rm22. 35 as told by your Ms Loh when she called me to sign up dis special package for three months.complain hav been done in your Penang office, but until now
you keep sending me SMS regarding the outstanding balance. Pl make sure your company uphold ewhatever your sales personnels offer to customer and hold on to your principle and not deceive your customer by making empty promises jus to close a deal Please rectify and let me know asap.

Customer service phone male
Mr. Siti Hajar Arani TellsJul 11, 2016

Saya telah ditipu oleh pihak astro. Konon2 NJOI buat promosi tapi sebenarnya NJOI saya jadi ASTRO. Baru sebulan dah dikenakan caj tertunggak RM122. Masa promosi bukan main lagi ayat promoter tu. Senang terminated la ape la. Ni call dua hari tak ada yang angkat. Saya akan laporkan kepada TRIBUNAL PENGGUNA.

Customer service phone female
Ms. Runi Ak Seri TellsJul 05, 2016

Apa hal saya on tV tiba-tiba keluar message ini :
We apologise for the service interruption
To resume service please SMS:
Astro RCO 0
and send to 66688
Saya sudah banyak kali message tapi asyik keluar message balas Request is unuccessful as multiple smart cards are found. Please type ASTRO space RCO space Astro Smart Card Number and Send To 66688. /Astro.

Customer service phone male
Mr. Amir Sabrin TellsJul 03, 2016

Saya tel INJOI tapi operator mesin yang sambut dan tunggu sampai habis kredit pun tiada org sambut. Saya cadang iNJOI tidak perlu set mesin sambut jika tiada pekerja yang bertugas. Just beritahu iNJOI tiada kerja atau tiada pekerja bertugas. Senang kita faham.

Customer service phone female
Ms. Siti Azsyaharah TellsJun 22, 2016

3 days ago, I call Astro NJOI customer service due to our NJOI package was changed to Astro Beyond. He told me that our NJOI package has changed to astro beyond eventhough i never agree to change the package. Can you solve my problem?.

Customer service phone male
Mr. Shahmir Bin Mohd.naris TellsJun 15, 2016

Untuk pengetahuan pihak astro/NJOI, sudah lebih 15x saya call no keramat NJOI ni: 03-95438100
kredit fon dari rm30 tinggal rm1. 35 saje. Service NJOI memang teruksudah 3hari saya tak dapat tengok Tv disebabkan TECHNICAL PROBLEM dari pihak NJOI. TOLONGLAH SELESAIKAN MASALAH ASTRO NJOI SAYA NI. No. Acc astro NJOI saya: 0918430513
No Kadsim NJOI: 0111 7099 4245
No. Fon saya: 010-2051925.

Customer service phone female
Ms. Shanthi TellsJun 15, 2016

Hi, you all have the worst ever customer service la I called more than five times No any answer keep asking to wait If you all can not answer the calls then just shut down your customer service USELESS My NJOI line cannot use Cannot watch TV la Eeeeeeeeeee Stupid.

Customer service phone female
Ms. Kalimah Asmat TellsJun 13, 2016

Saya telah menerima panggilan daripada puan nabila dari pihak NJOI siaran euro saya tak dapat lagi. Panggilan Nombor dari puan nabilah 0379400400 untuk pakej NJOI.

Customer service phone male
Mr. Nasrul Hadi Bin Kusaini TellsJun 11, 2016

Saya bru pasang NJOI jumaat ten June 2016. Tapi hingga kini tak boleh topap. Bila nk topap guna rhb online atau mana2 online sistem mesti dia refund balik. Sistem fail. Tolong bantu saya. Hubungi 0132227123. Nasrul Hadi Bin Kusaini . No akaun 0949429314.

Customer service phone male
Mr. Rafizal Abdul Rahman TellsMay 22, 2016

NJOI cannot ON
The screen appeared as below:
We apologise for the service interruption. To resume service please SMS: Astro RCO 0150 1415 3041

Please advice. Thanks.

Customer service phone male
Mr. Lim Poh Chuen TellsMay 15, 2016

My NJOI can not view already send message Astro RCO 0110 5308 5566 to 66688, they said OK, but still can not view please check what is the problem.

Customer service phone male
Mr. Soo Kam Hoong TellsMay 13, 2016

Hi please check my NJOI decoder today switch on with message service not available and welcome to setup box and no signal already try
STB diagnostic' tuner scan same error
is there any charges for repairing?pls advise asap.

Customer service phone male
Mr. Feroz TellsApr 26, 2016

Hai. Setiap kali aku nak top up iNJOI mesti tak boleh. Banyak kali baru boleh. Dah tak de cara Lain ke NJOI nk makan duit pelanggan. Setiap kali nk top up kena charge. Stupid. Useless. Membongak yo kojo ee.

Customer service phone female
Ms. Siti Mariam Donny TellsApr 12, 2016

I cannot topup my NJOI prepaid. Keep on revert service currently not available. I keep on trying for one week. Already reload. I send message to 33310 to check balance. Please advice urgently. This NJOI is under name : Abdullah HakimIc : .

Customer service phone female
Ms. Dizawati Binti Shamsulkamal TellsFeb 01, 2016

My astro NJOI one month already can not watch. Only one channel still can watch 105. All channel remarks "services currently not available". I already call and complaint about this matter. But untill now i did not get any responds from astro worker. Please ask your worker to checking my astro as soon as possible. .

Customer service phone male
Mr. Caffrin Benedict TellsJan 29, 2016

Hello good evening. I have are complaint about my astro, on 22/12/2015 i pay to change astro service to astro NJOI service and they will change to astro NJOI service on 23/1/2016. But until now 29/1/2016 i do not have any service from astro or astro NJOI. I'm tired to call customer service 0395438100 and 0395433838 because no respond and line always busy. My handphone number 0195881975.

Customer service phone female
Ms. Lim Siao Hwei TellsJan 06, 2016

I would like to reconnect to NJOI. My account number is 0816522121 (LIM LIAN CHEN)

Kindly assist,
I called to the service center, but unable to get it done. I do not understand why my line was redirected and nobody answered at the other line,
Tried to call again, but all the operator busy and nobody answered. Thank you.

Customer service phone male
Mr. Amarjit TellsJan 02, 2016

I am in Tawau, sabah and i would like to subscribe to NJOI, but when i went to the wabsite i do not fund any dealer in Tawau, so how can I subscribe to NJOI in Tawau.

Customer service phone female
Ms. Sharimah Mohidin TellsDec 27, 2015

Good day, problem with my NJOI:1. Service not available. 2. Decorder numbert functioning? No clock indicator or channel indicates at the decorder. 3. After reboot three times, the problem still exist. Plse assist. Thanks.

Customer service phone female
Ms. Erna TellsNov 25, 2015

I called astro customer service 03-9543 3838 and 03-9543 8100 so many time and just put on hold waiting for more than 20 minutes, but no answer, wasting my time and credit. Very poor customer service, please please improve it a. S. A. P.

Customer service phone female
Ms. Ong Siew Mooi TellsNov 01, 2015

Good evening, just want to confirm will Astro replace a new NJOI remote control if the control doesn't work? Or I have to buy myself, if yes, where can I get it? thank you.

Customer service phone female
Ms. Wong Mun Yee TellsAug 31, 2015

The installer didn't replace the new satellite dish for me, give me excuse the old one can use, but i prefer use the new one Please help me call installer replace the new satellite dish?Is't i have the right to replace without any change?.


Related pages


moen faucets customer servicehilton hhonors customer service numberraza.com local access numbersjuniper mastercard customer serviceluminess air contactusaa auto insurance 800 numberstauer atomic watch reviewcarefirst contact phone numberqnb qatar customer servicemaxwell afb lodging addresssarnia eb gamespeachtree insurance companycontact jpayrona barrie phonegovia qldlexington law phone numberhome depot hours abbotsfordmissouri dept of motor vehicles phone number800-244-6227beachbody customer service phonecitibank toll free contact numberleons guelphsmilebox customer supportwestjet phone number customer servicelufthansa frankfurt to chennai flight statusconnex credit union north havenpalm tran contactpizza nova bradfordeppicard illinois login92.5 kiss fm phone numberaaa utah roadside assistancerbs citizens national association customer service numberyesstyle customer serviceepayworldwide usagmac payoff numberrushcard member servicesphone number for becufabkids customer serviceintelius customer service numberjennifer convertibles qualityunitil customer servicecarmax kansas city merriam kscrunchyroll customer servicehealthnet of arizona phone numberasiana airlines phone number usaaramex toll free number in dubaicarlisle vue cinemacellular outfitter reviewwater commision jamaicagecu customer servicemoody afb phone numbersjuniper credit card customer service numberrheem canada phone numberlaithwaites wine reviews usaohio direction card phone numbertime warner cable in salisbury nco2 puk codeskentucky enquirer customer servicekctcs higher one cardazui unemployment claimsnj unemployment phone number trentonpassport office in mississaugaforesters insurance phone numbermississippi unemployment office phone numbertrugreen customer service numbermashreq bank toll free numbervtech customer support phone number877-372-3337pier 1 credit card phone numberindiana bmv customer service phone numberladwp customer service numberdorothy perkins customer service telephone numbercoby customer support866 445 5880jandy technical supportpitney bowes corporate headquarters